Ont-dag realiseert persoonlijke groei en geeft richting aan jouw leven.

We dagen je uit en versterken jouw zelfvertrouwen!

De Ont-dag is een innovatief concept op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Waarbij je in 1 dag onder intensieve begeleiding van een coach samen op pad gaat. Samen ontdekken jullie wat er nodig is om jou verder te laten groeien.

Om 7 uur verzamelen jij en je coach om de dag samen te starten.  Jouw coach is er voor jou. De gehele dag is hij aanwezig om jou te laten groeien, bewuster te worden.

Ont-moeten

In het eerste gedeelte van de dag is het belangrijk om elkaar te ont-moeten. Elkaar te leren kennen en van jou meer te weten te komen. We helpen je op weg om meer te kunnen ontspannen. Een gejaagde mind gaat niet helpen bij het vinden van antwoorden op je vragen.

Ont-vouwen

Vanuit rust onderzoeken we samen jouw kern. Wie je bent, waarom je doet wat je doet. Samen ont-dekken we je waar je krachten liggen en wat je juist veel moeite kost. 

Ont-stemmen

Nadat we weten wat jou drijft en intrinsiek motiveert, gaan we kijken naar de elementen die jou tegenhouden. Wat zorgt ervoor dat je iets niet doet? Wat is dat, welk verhaal vertel je tegen jezelf?

Ont-werpen

In de laatste fase dan de Ont-dag pakken we alles samen en in de laatste uren van de Ont-dag verstillen we. We nemen al het geleerde van de dag mee en kijken naar wat er mogelijk is om te ontwikkelen. Om jou verder te laten groeien. 

Ont-staan

Zes weken na de Ont-dag hebben we een moment dat we elkaar weer ontmoeten. Op basis van de Ont-dag heb jij een ontwerp gemaakt voor de toekomst. Samen kijken we wat jij al hebt laten ontstaan, waar heb je je in ontwikkeld?

De Ont-dag in het Mastbos of de Warande

De ont-dag bestaat uit een wandelroute in het groene hart van de Baronie (Breda) of het stadsbos in Tilburg. Op mooie plekken in de natuur ga je samen met jouw coach diverse oefeningen doen. Specifieke plekken waar je ongestoord samen kan werken. 

De Ont-dag start vroeg en eindigt laat

We ont-waken met de dag . We starten deze ochtend om 07:00 uur en om 20:00 uur eindigen we het programma.  De gehele dag wordt verzorgd.

De Ont-dag 

Deelname aan een volledige Ont-dag , 1 dag met intensieve begeleiding van ervaren coaches kost € 700,- incl. BTW (tarief voor particulieren).

Inzet van de Ont-dag voor bedrijven kost € 1.000,- excl. BTW

We werken op basis van verschillende achtergronden en technieken:

  • Postieve psychologie
  • Systemisch werk
  • Yoga
  • Ademwerk
  • Co-active coaching
  • NLP
Rating: 5 sterren
1 stem