Wanneer is jouw dag geslaagd?

De Ont-week is een innovatief concept op het gebied van persoonlijk leiderschap waarbij je vijf ochtenden samen met 5 andere deelnemers onder intensieve begeleiding van drie ervaren coaches jezelf  nog beter leert te ont-dekken.

 

Elke dag heeft specifiek thema

Maandag  Ont-moeten

Dinsdag Ont-dekken

Woensdag Ont-vouwen

Donderdag  Ont-stemmen

Vrijdag  Ont-werpen

 

Elk thema bestaat uit meerdere oefeningen. Het is de mix van de ervaringsgerichte oefeningen in combinatie met het lopen in de natuur die een extra dimensie geven aan dit programma.

De Ont-week vindt plaats in  en om het Mastbos

De routes, de plekken waar de oefeningen worden uitgevoerd zijn met zorg en aandacht uitgekozen.  De prachtige natuur in combinatie met de vroege ochtend geven een extra dimensie het programma.

Ont-week volledig gericht op persoonlijke groei

De oefeningen bestaan uit individuele & gezamenlijke opdrachten die allemaal gericht zijn op het vergroten van het bewustzijn. De Ont-week is zo ontwikkeld dat je steeds bewuster wordt van jezelf en jouw omgeving.

Ont-week voor vroege vogels

Het ont-waken van de natuur, de start van een nieuwe dag, jezelf in een ander ritme brengen. Het hoort allemaal bij de Ont-week. We starten daarom ook elke dag om 06:00 uur met het programma. Elke dag eindigt om 09:00uur.

Wil je direct deelnemen aan een Ont-week? Klik dan op de onderstaande balk. Je komt dan op de aanmeldsite van onze partner Schoonderwoerd Trainingen. Door onze samenwerking is het mogelijk om gebruik te maken van het STAP-budget. Hierdoor kan je kosteloos deelnemen aan de Ont-week.

Wil je eerst meer informatie over de Ont-week?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.